Connect with us

KOLOM

Beja ti Eropa: Kolloseum

|

Kolosseum baheulana mangrupa aréna gladiator ( tempat ngadu bari dilalajoan ku umum), kayaning ngadukeun sasatoan atawa ngadukeun tahanan/ tawanan jeung sato.
Situs Kolosseum ieu aya di Roma (Italia), diwangun ku Kaisar Vespasian dina tahun 72 Masehi. Diteruskan ku Kaisar Titus dina tahun 80 Masehi.
UNESCO netepkeun ieu Kolosseum jadi situs warisan Dunia dina tahun 1980.
Ayeuna mah ieu tempat téh ramé didatangan ku turis doméstik jeung turis asing sabab mangrupakeun salah sahiji tina Kaajaiban Dunia. Keur pengunjung nu hayang asup ka Kolosseum kudu mayar karcis 12 euro satara jeung sakitar 187 rébu rupiah.EN, 31082019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari