Connect with us

KOLOM

Beja ti Eropa: Paris

|

Bulan kamari, Buku jeung si Cikal geus nepi ka ikon kota Paris. Ceuk batur mah can ka Paris lamun can ka Menara Eiffel (Eiffel Tower).
Ieu menara dingaranan ku ngaran perancangna nyaéta Gustave Eiffel. Ayana di sisi Walungan Seine (Seine River). Menara Eiffel téh jangkungna 324 métér. Ti tahun 1889 loba didatangan ku turis doméstik/ asing. Ti puncak menara bisa nempo kaahéngan Kota Paris.EN, 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari