Connect with us

KOLOM

Béja ti Eropa: Seine River

|

Seine River téh hiji walungan di Perancis nu mangrupakeun jalur lalu lintas komérsial jeung tujuan wisata di kota Paris.
Seine River panjangna 776 km ngabagi kota Paris jadi dua bagian, sisi katuhu jeung sisi kénca. Seine ngalir ngaliwatan Paris tuluy ka Selat Inggris di Le Havri.

EN, 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari