Connect with us

KOLOM

Béja ti Eropa: Sorbonne

|

Universitas Sorbonne nyaéta salah sahiji universitas di Paris, Perancis. Didirikeun taun 1970. Baheula mah mangrupakeun salah sahiji fakultas di Universitas Paris, nyaéta Fakultas Bahasa jeung Sosial.
Taun 2015, Universitas Sorbonne aya dina urutan 222 universitas di dunia dumasar kana penilaian QS World University Rangkings.

EN, 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari