oleh

Béja ti Eropa: Sorbonne

Universitas Sorbonne nyaéta salah sahiji universitas di Paris, Perancis. Didirikeun taun 1970. Baheula mah mangrupakeun salah sahiji fakultas di Universitas Paris, nyaéta Fakultas Bahasa jeung Sosial.
Taun 2015, Universitas Sorbonne aya dina urutan 222 universitas di dunia dumasar kana penilaian QS World University Rangkings.

EN, 2019

Komentari

News Feed