oleh

Beja ti Eropa: Venesia

Can lengkep keur turis ka Venesia mah lamun can naék gondola. Gondola hiji-hijina alat transportasi cai di kota ieu. Pantes wé da Vénésia téh dilingkung ku kanal/parit, sahingga kota ieu disebut City of Water atawa kasohor Kota Gondola.Salila 30 menit, turis dimanjakeun lalayaran dina gondola. Mung édas mayarna lumayan mahal, keur 30 menit téh kudu mayar 80 euro atawa kurang leuwih sajuta rupiah. Eh, tong hariwang kétang da bisa bayar papatungan, sabab bisa naék gondola maksimal opatan, cenah….EN, 2019

Komentari

News Feed