Connect with us

KOLOM

Diajar Nyieun Fikmin

|

Harita, dua taun nu kaliwat kuring jeung babaturan datang ka kantor ieu. Niat seja silaturahmi, meunang ondangan ti grup Guru Menulis.
Nya, henteu gaplah lalampahan, Alhamdulillah kuring bisa diajar nyieun Fikmin ku ahlina, Kang Duddy jeung Kang Nazaruddin Azhar. Tuh tétéla diajar téh bisa dimana waé. Asal niat jeung daékna.
Leres kitu pamiarsa?

EN, 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari