Connect with us

KANAL

Kelénténg Sam Po Kong

|

Wangunan ieu katelahna Kelénténg Sam Po Kong. Tempat ieu ayana di daérah Simongan, Semarang. Kiwari ieu tempat téh ramé ku pengunjung nu hayang apal tempat persinggahan Laksamana Tongkok nu beragama Islam, nyaéta Laksamana Chéng Ho dina taun 1416.

#CagarBudaya

EN, 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari