Connect with us

KANAL

Lawang Séwu

|

Sabulan katukang kuring datang ka tempat ieu, nu katelah Lawang Sewu. Tempat ieu minangka museum nu nyimpen sajarah karéta api di Indonesia.
Lawang Sewu diwangun keur kantor pusat karéta api swasta nu pangheulana ngawangun jalur karéta api nu ngahubungkeun antara Semarang, Surakarta jeung Yogyakarta tahun 1867. Numutkeun béja, sawatara waktu katukang ieu tempat téh teu pati karoris.
Alusna ayeuna mah dipiara, nepi ka loba pengunjung nu ngahaja datang ka ieu tempat teh.

#CagarBudaya

EN, 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari