Connect with us

KOLOM

Mapag Poé Aksara Internasional

|

Mapag Poé Bahasa Internasional ( 8 Séptémber) , Gerakan Literasi Sakola (GLS) SMPN 1 Sariwangi Kab. Tasikmalaya méré penghargaan ka aktivis GLS nu ayeuna cicing di kelas IX. Teu aya deui nu dipamrih sangkan barudak mikaresep tur mikacinta kana literasi.Ngeunaan bulan bahasa nyaéta bulan Séptember, geus jadi tugas urang saréréa dina ngamumulé tur ngembangkeun basa, nya salah sahiji carana ku ngabudayakeun tulis baca.

Hayu urang papaharé ngamajukeun literasi, minimal di lingkungan nu paling deukeut, nyaéta kulawarga. Kanggo Bapa/Ibu guru mah atuh minimal di lingkungan sakolana masing-masing. Hayu singkil sadayana, sakamampuhanana wé….EN, September 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari