Terhubung dengan KAPOL

KOLOM

Mount Lofty

|

Harita kuring aya di hiji dataran tinggi nu disebut Mount Lofty. Lokasina aya di Cleland 15 km wétaneun puseur kota Adelaide, Australia Selatan. Ti tempat ieu bisa ningal kaéndahan kota Adelaide di beulah kulon jeung ningal lembah Picadilly di beulah wétan.

Advertisement

Komentari