Connect with us

KOLOM

Musée du Louvre

|

Musée du Louvre nyaéta hiji museum seni panggedéna tur bersejarah di Paris. Sabenerna ieu museum téh urut istana kerajaan Perancis.
Pintu utama keur asup ka museum ieu mangrupa piramida kaca nu disebut Louvre Pyramid, karya arsitek I. M. Pei ti Amerika taun 1989. Saterusnya, dina taun 1993 diwangun Inverted Pyramid atawa piramida tibalik.
Kiwari museum Louvre majang leuwih ti 35 rebu karya seni. Lukisan Mona Lisa karya Leonardo da Vinci saolah-olah geus jadi Ikon ieu museum.

EN, 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari