Connect with us

KOLOM

Rusiah Lalab 1 : Buncis

|

Ku: Eti Nurhayati
Buncis (Phaseolus Vulgaris) biasana dijadikeun lalab atawa dioséng-oséng.
Buncis ieu asalna ti Amerika Latin jeung Amerika Tengah anu nyebar ka wilayah Eropa jeung Asia.
Aya sababaraha manfaat buncis, diantarana:
– keur kaséhatan jantung
– nurunkeun berat badan
– keur kaséhatan mata
– keur nyegah diabétés, jeung masih loba manfaat séjénna.

Kanggo nu masih panasaran, hayu urang googling atanapi naroskeun ka ahlina.
Semangat keur nambah wawasan.

EN, 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari