Connect with us

KOLOM

Rusiah Lalab 3: Peuteuy

|

Ku: Eti NurhayatiPeuteuy dina bahasa latin disebut Parkia Speciosa.Sanajan peuteuy téh bau, tapi dina kanyataanana loba pisan anu mikaresep. Dituang dicoélkeun kana sambel tarasi, sanguna haneut, beuleum peda tambihan ku goréng hayam. Ehm… Pasti mak nyus!Peuteuy sajaba ti nikmat téh oge loba manfaatna, diantarana:1. Keur nyegah déprési2. Keur nyegah hiperténsi3. Keur nyegah sebel4. Matak awét anom, hemmLeres kitu? Pami masih panasaran mah,hayu googling waê atawa urang taroskeun ka ahlina.EN, 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari