oleh

Rusiah Lalab 5: Sawi Bodas

Sawi Bodas (Brassica rapa subsp pekinensis)

Sawi bodas disebut sawi cina, sabab kalolobaannana jadi sayuran olahan urang tionghoa. Biasana sok dijadikeun bahan keur capcay atawa sayur hérang. Ku urang sunda mah sawi th mindéng dijadikeun lalab.
Manfaat sawi bodas diantarana:
1. Keur keséhatan kulit
2. Keur ubar alérgi
3.Keur ningkatkeun sistém imun
4. Keur kaséhatan mata
5. Keur kaséhatan tulang jeung sajabana. Informasi nu leuwih lengkep bisa nanya ka ahlina atawa mangga googling.

EN, 2019

Komentari

News Feed