oleh

Rusiah Lalab 7: Térong Lalab

Khasiat Térong lalab/térong gelatik diantarana:
– keur nurunkeun hipertensi
– ngalenturkeun urat-urat syaraf
– ngubaran nyeri cangkéng jeung éncok, jeung masih loba khasiat nu séjéna.

Komentari

News Feed