oleh

Tumpak Kuda

Tumpak kuda loba mangpaatna keur barudak.

McCallum, saurang terapis ti Aprika Selatan ngajelaskeun yén tumpak kuda téh ngabogaan tilu paédah utama, nyaéta olah raga, pendidikan jeung pangobatan. Dina hal pangobatan/ terapi, Mc Callum diantarana nerangkeun yén tumpak kuda ngabantu barudak sangkan konséntrasi, sabar jeung disiplin. Eta téh kaasup terapi émosi.

Aya deui, keur budak nu lumpuh, tumpak kuda bisa ngaaktipkeun otot-otot suku, lambat laun éta budak téh bakal bisa leumpang.
Keur leuwih jelasna, mangga tataros ka ahlina atawa googling.

EN, 2019

Komentari

News Feed