Connect with us

KANAL

Tumpak Kuda

|

Tumpak kuda loba mangpaatna keur barudak.

McCallum, saurang terapis ti Aprika Selatan ngajelaskeun yén tumpak kuda téh ngabogaan tilu paédah utama, nyaéta olah raga, pendidikan jeung pangobatan. Dina hal pangobatan/ terapi, Mc Callum diantarana nerangkeun yén tumpak kuda ngabantu barudak sangkan konséntrasi, sabar jeung disiplin. Eta téh kaasup terapi émosi.

Aya deui, keur budak nu lumpuh, tumpak kuda bisa ngaaktipkeun otot-otot suku, lambat laun éta budak téh bakal bisa leumpang.
Keur leuwih jelasna, mangga tataros ka ahlina atawa googling.

EN, 2019

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari