Connect with us

KANAL

Yogyakarta

|

“Never Ending Asia”, kitu suluk keur kota Yogyakarta nu pernah dibaca ku kuring. Kota Gudeg, Kota Pelajar, Kota Wisata, Kota seniman, Kota Batik minangka sababaraha sebutan nu teu bireuk deui keur kota nu bersejarah ieu.

Harita kuring aya di Nol Kilométer Malioboro. Loba turis (doméstik & asing) nu ngajugjug ka dieu, rék balanja atawa sakadar jalan-jalan. Teu jauh ti tempat kuring diuk, aya museum nu katelahna Museum Vredeburg.

Advertisement
Terimakasih telah berkunjung

Komentari